Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zvim

18. 5. 2010 3:17
legrácky

Blondýno!

Kde se ve Vás bere ta drzost vůbec veřejně vystupovat a mluvit do politiky. Držíte s největším hulvátem novodobých dějin, používala jste údajně výhod na které jste neměla nárok (služební auta, ochranku). Vy chcete něco kritizovat? Máte Vy nějakou morálku, asi jako Topol, to je teda úroveň.

0 0
možnosti

josefl

17. 10. 2009 23:24
A co jste dělala Vy?

Paní Talmanová, nebyla jste zrovna v malé politickém postavení. Jak jste bránila zadlužení státu? Za posledních 15 let všechny vlády i ta jíž předsedal Topolánek, jen zadlužovaly a zadlužovaly. Všichni jste si nestydatě zvyšovali platy bez ohledu na skutečné zadlužení. Podlpáceli voliče, nestarali se o dopady vašeho hospodaření. Nyní nová vláda předkládá úsporny balíček. Ano, jsou to jen kosmetické úpravy, které ve skutečnosti nic moc neřeší. Jen díky Vám a podobně smýšlejícím poslancům jste mne připravili o 100 tisíc - to je můj podíl na státním dluhu. Místo aby jste tuto zemi vedli k prosperitě, tak jste ji vedli k zadlužení. Takže Váš článek nemohu brát jinak, než nepovedenou reakci na svržení toplánkovy vlády. ;-€

0 0
možnosti

fakta666

4. 10. 2009 18:11
Talmanová a že nám nenapíšete co jste teda vyslaďovala coby

rodinná koordinátorka pro slaďování rodin, tuto "funkci" Vám nadělil Váš milenec, tak nám napište výsledku práce a také KOLIK za TO...to nás bude zajímat

0 0
možnosti

wolfram

4. 10. 2009 13:03
Topolánkova vláda

Rovná daň, snižování stropů pojistného a podobné kejkle připravily státní kasu o desítky miliard korun, které se budou muset nahánět možná i škrcením sociálních výdajů nebo zvýšením DPH. Žádná ze starých zemí Evropské unie, jejichž ekonomiky jsou daleko robustnější a „usazenější“, si hazard s rovnou daní nedovolila. Jejich třetí daňové pásmo navíc „trestá úspěšné a pracovité“ sazbami od 40 do 50 procent. O Spojených státech ani nemluvě...

0 0
možnosti

Arth-

5. 10. 2009 11:02
Re: Topolánkova vláda

Kdy už pochopíte, telata, že u nás je daň jednotná - ale 48%..

To že se některé části jmenují pojištění na tom vůbec nic nemění... :-P

0 0
možnosti

Arth-

3. 10. 2009 21:42
Paní Lucie, omlouvám se, že Vám "zneužívám" blog...

Ale já to prostě musím někam napsat, nebo se zblázním...  :-)  A Vy mi přijdete dost rozumná, abyste to přečetla a chodí sem lidi, kterýmje to určeno: v Evropě je "přebujelý" sociální systém, který ochromuje její akceschopnost a konkurenceschopnost vůči zbytku světa...  ale to "Lisabonská smlouva" neřeší. Naopak - zhoršuje.

EU, jako společný ekonomický prostor, je zcela nezbytná - a pokud vím, tak protti ní nikdo rozumný nic nenamítá...

Ale co je to Lisbonská smlouva - a co ve svém důsledku znamená?

Předání základních pravomocí "někam"...  v praxi Německu, za kterým poklusává zcela zchromlá Francie...

Takže o co tu jde? Začal to Otto von Bismarck...  tuším kolem roku 1871...  a po něm se to už jen opakuje. Nejblíže snu Velkoněmecké říše byl Hitler. A teď jim to tedy chcete sami odhlasovat? "Lisabonská smlouva" není nic jiného, než "ústava Říše"...  Pane prezidente vydržte...  Britové nezměkněte...  ale toho se moc nebojím - zatím vždycky, když bylo zle, Británie se zpevnila. Howgh.

0 0
možnosti

stařec bez moře

20. 4. 2010 13:52
Re: Paní Lucie, omlouvám se, že Vám "zneužívám" blog...

Slováci na tom byli hůř než my a po odtržení si pár let chránili trh a to jim pomohlo nás dohnat. To samé by měla udělat EU a nepouštět sem zboží odjinud bez dovozní přirážky aspoň % a za porušení tvrdé tresty a pro cizince vyhnání do domoviny. Jenomže to nejde a tak nás čeká cesta do problémů.

0 0
možnosti

INDNIK

1. 10. 2009 22:44
CHytrá horákyně

Myslím,že čas ukáže kdo skutečně jste,nevěřil jsem svým očím,že jste blogerka!8-o[>-]EU

0 0
možnosti

kaktusak

1. 10. 2009 21:31
Škoda že ústavní soud zrušil volby

Tihle to mohli mít už jen za pár.

0 0
možnosti

Hackyfish

1. 10. 2009 15:49
Kdo káže vodu,

většinou pije víno...;-D

0 0
možnosti

forhend

1. 10. 2009 13:43
To se nám to kecá, když jsme se zbavili zodpovědnosti

a hodili jsme to na krk jiným, kteří jdou ovšem ve vašich stopách, protože budou šetřit nejvíce na těch slabších...S takovou by mohla dělat ministra financí kdejaká, se základním vzděláním...:-/:-/...Že jsem to vůbec četl...

0 0
možnosti

brooke

1. 10. 2009 14:37
Re: To se nám to kecá, když jsme se zbavili zodpovědnosti

Ono se nedá šetřit na bohatých. Tam totiž nejde co ušetřit. Neberou soc dávky, protože si sami vydělají na živobytí. Ke všemu odvádějí daně. Slabí přímé daně neplatí. Slabí berou dávky. Na dávky se musí vybrat daněmi.

0 0
možnosti

KJV

1. 10. 2009 13:14
Radost tu je - z konce vlády Topolánka.

Paní Talmanová, chápeme, že Vám je těžko, když vláda pod vedením vašeho druha tak katastrofálně zkončila, ale tak nějak Vás vůbec nelitujeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik