Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blogatorka

7. 9. 2009 22:19
chudáček Nicolas

co ten brouček  všechno bude muset platit!  Možná si ani dovolené na jachtě nebude moct dovolit, a to kvůli nás voličů, kteří tak hloupě volíme pořád dokola ODS a ČSSD, místo abychom už konečně zvolili do sněmovny novou krev místo padesátníků, co se tam už spoustu volebních období točí jako na orloji ....

0 0
možnosti

fakta666

12. 9. 2009 21:00
: chudáček Nicolas

Ať se propadnu do ordinace Dr. pohanky, jestli mě mikuláše není líto ! Bude TOLIK trpět ! Aby neumřel s Mikim hlady !:-P

0 0
možnosti

Rájec

31. 8. 2009 21:35
správná volba

Co je to správná volba? Jsem z toho trochu naměko. Citovka, nebo snad už demagogie. Jedno ale vím určitě: o budoucnosti nic nevíme. Takže správná volba? Nic takového. Ale pokud budete volit nás, pak určitě bude vaše volba správná. Dokonce za vás zaplatíme všechny dluhy. Nebo ne všechny, ale nějaký asi ano, když nám na to půjčíte. To jsem z toho už asi pomatenej. Jde ale vůbec zadlužit budoucí děti? A tak připomínám - o budoucnosti nic nevíme. Alespon nějaká jistota.

0 0
možnosti

brnl

29. 8. 2009 18:32
Bohužel ti senioři tak sobečtí jsou

a nejen oni ale i všichni ti co se rozhodli že rodina a děti je něco zcela nepotřebného. Tady se nedělají jenom ty dluhy ohledně státního rozpočtu tady se dělají ještě dluhy další o kterých se vůbec nemluví a to jsou dluhy důchodové a zdravotní, a tyhle dluhy budou řádově biliony. Aby ty důchody a zdravotní péči o důchodce bylo v budoucnu z čeho financovat tak to by se museli cpát šílené další peníze buď do přiměřeného množství potomků aby tady byly dostatečné odvody na ty budoucí důchodce nebo se ty peníze mají velmi masívně spořit a spořit, na důchodové a zdravotní účty, nedělá se jedno ani druhé. Jak tohle jednou může dopadnout důchodců bude tolik že si přes parlament budou prosazovat velké důchody a zdravotní péči a potom se začnou zvedat rapidně odvody a těm mladým potom nezbude nic jiného než od těch závazků zdrhat a potom se zřejmě bude muset spustit další železná opona aby se tomu zamezilo.

Jinak žádná strana kromě KDU – ČSL tady žádné řešení nenabízí.

0 0
možnosti

brnl

29. 8. 2009 18:38
Re: Bohužel ti senioři tak sobečtí jsou

Jediné co tady nabízelo modré bratrstvo bylo že rodičům půjde nějakých úsměvných 1% odvodů potomků, zdá se ale že na tohle soudruh Nečas a další soudruzi z ODS jaksi pozapomněli.

Aby se nastolila nějaký prorodinná elementární spravedlnost a aby přestalo tohle šílené vykrádání a diskriminace rodin tak by k rodičům dětí muselo jít cca 50% těch odvodů potomků, takže kdo by ty potomky nevychoval tak by si musel těch 50% dost masivně a zcela tržně a kapitalisticky dospořit.

0 0
možnosti

cenzuraslova

29. 8. 2009 18:07
JO mysleme na děti. A CO jste udělal VY ,když vás milenec

nasadil na post , který se daného přímo dotýká ? CO ? NIC. Víte co , vemte tysvoje lxusní hrnce za sto litrů a běžte vařit, jelikož ne my lidi, aleVY svou chamtivostí vše vytunelovalia rozbujelou NADBYTEČNOU byrokracií vše dopracovali do schodu. Ne my lidi, my si luxusní kastroly za sto litrů na účet zadlužení dětí rozhodně nekupujeme, my lidi jsme to nedopracovali tam, kde to od 89. roku , kdy žádné schodiště z Mount Everest v podobě deficitu neudělali- ale VY ! ! ! !

0 0
možnosti

haes

26. 8. 2009 18:00
Ústavní změny k zastavení zadlužování

Program strany Svobodných, Rozpočtová a daňová politika, článek 1 a další

https://www.svobodni.cz/sekce.aspx?id=64

Bohužel, ODS v roce 2006 jenom slibovala.

0 0
možnosti

Teleke z Téléké

26. 8. 2009 14:13
to je ale kráva

R^

0 0
možnosti

Kimmy

25. 8. 2009 17:39
Vybor pro rodinu

Vazena pani - v roce 2007 jste se stala předsedkyní nového Výboru pro slaďování rodinného a profesního života - kde jsou nejake vysledky? Mela jste jedinecnou prilezitost vysvetlit politikum, ze rozdavat penize bezhlave cele roky, aniz by to k necemu vedlo, je politika spatna a ze misto toho by se meli zamerit na zlepseni podminek pro pracujici matky a na vytvareni dostatecne kapacity hlidani deti a castecnych uvazku. Neudelala jste v tomto smeru nic - ale ted tady hlasate, jak mame myslet na nase deti?

VY jste poslankyne - Vam lidi sverili duveru a vy jste nijak neprispela k zlepseni situace matek.

Ackoli souhlasim s mnohymi principy - od Vas samotne to zni plytce a prazdne...

Chapu, ze potrebujete podporovat stranu sveho partnera - ale myslim si, ze Vy jste si rozhodne nezaslouzila pravo apelovat na nekoho ve jmenu deti!

0 0
možnosti

chodovar

25. 8. 2009 14:24
Ale

Diskutující by neměli házet do jednoho pytle všechny vládnoucí strany. Bylo by dobré si všimnout, zda dluhy rostly více za vlády ČSSD nebo za vlády ODS. A že se všechny reformy ODS nepodařily, za to mohou koaliční lidovci a zelení, ODS nevládla sama.

0 0
možnosti

simsII

25. 8. 2009 1:26
Omlouvám se

vlády obsadily, asi bych měla jít spát, je pozdě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik