Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

25. 8. 2009 1:16
P o k r a č o v á n í

Mrzí mne, že všechny vlády nechaly bobtnat státní správu, namísto toho, aby obsadili pracovní místa kompetentními lidmi a ne na principech nepotismu. Výkonní a dobře zvolení pracovníci by určitě zefektivněli výkon státní správy a nemusely by tam sedět často stáda neschopných a v horším případě všehoschopných. Mrzí mne opravdově všechny zmařené příležitosti, prošustrovaná vůle lidí si v počátku reforem "utáhnout opasky" a něco pro dobrou věc dělat. To je již pryč, dnes je v lidech nedůvěra a velká hostilita ke všemu. Za dvacet let nám politické strany ukázaly co umějí a kam to dovedly, bohužel....proto chápu Vaše obavy o osudy našich dětí. Já mám oproti Vám jednu výhodu - nebyla jsem takříkajíc u toho. 

0 0
možnosti
S

simsII

25. 8. 2009 1:10
Moc dobře

si uvědomuji, že kráčíme v ústrety Argentině, Maďarsku. Apel na tuto skutečnost by ale měl trochu jinou hodnotu, kdybyste nebubnovala zrovna Vy. Takto to vypadá pokrytecky. Mnoho lidí okolo mne došlo k závěru, že bylo fakticky jedno, kdo vládl, protože všichni ti u vesel  zašmelili co se dalo. Je mi jedno, jestli trávíte své volné dny v Toskánsku, ale důležité pro mne je, kým jste tam obklopeni. Jestliže se Váš druh nedokáže odpoutat od profláklých přátel, ukazuje se s nimi na různých akcích, tak zjevně s jejich životní filozofií souhlasí. Bohužel v naší republice platí, že čím jsou někteří jedinci bohatší - o to je zem chudší. Jaksi mi tam stále chybí ta přidaná hodnota při jejich bohatnutí. Mrzí mne prošustrované peníze, které mohly nastartovat reformu důchodového systému. Mrzí mne rozdavačná politika sociálního systému - v roce, kdy byla nastartována SSP byl ministrem Vodička ODS a se vyplácely se peníze často zámožným lidem. P o k r a č o v á n í

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

24. 8. 2009 16:40
je to pravda

a kdo si to neuvědomuje tak je naivní nebo úplně pitomý.

0 0
možnosti
PP

Pavlev

24. 8. 2009 16:34
Mlácení prázdné slámy

Velmi dojemné, jediné oko nezůstalo suché. Jak elegantně a kultivovaně lze plebsu sdělit co je správné a co špatné a jak něžně rozvibrovat struny správného hospodáře. Škoda, že vám nejde věřit, paní ódéesová, na to nám zbývá ještě příliš mozku, i po té každodenní masáži "seriózních" médií. Sdělím vám jedno sladké tajemství - naše děcka budou za naši rozežranost platit ať bude zvolený petr nebo pavel a vám bych spíš přál, abyste nebyla u moci, až to praskne, protože když se plebs na*sere, tak to nekončí dobře.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 8. 2009 18:00
Vše, jen ne mlácení prázdné slámy

I vy sám uznáváte, že ty dluhy budou průšvih (to snad není prázdná sláma - ač to víme my, nemusí to chápat mnozí další). Není pravda, že výše dluhu nezávisí na vládě (přesněji na složení parlamentu - co je ochoten odhlasovat).

0 0
možnosti
C

chodovar

24. 8. 2009 15:17
!!

Ten článek je veskrze pravdivý, nelze najít ani jedinou chybnou větu. Udivují mne diskusní příspěvky, které autorku pouze napadají bez argumentů, bez návaznosti na myšlenky v článku, tak, jak mají ve zvyku levicoví voliči. Ta diskuse ukazuje pouze nenávist, nikoliv snahu o zlepšení nesmyslné finanční politiky.

0 0
možnosti
JM

Malicekk

24. 8. 2009 13:21
ja na

levobocky expremiera, pravicaka, zastance tradicnich hodnot a tradicni rodiny, ktery ulehne s kde kym a pak je vynese do politickych vysin, a ony si pak myslej, ze maji kompetence promlouvat k lidu, tak na ty ja vubec nemyslim. Hlavne prosim reknete tomu svymu chlapovi s gulama a modrym ptakem, at jeste vice mlati novinare, at jede zas do toskanska, treba  mu pak uz nekdo konecne sebere veslo. A co pak budete delat vy?????

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 8. 2009 18:03
Re: ja na

Co se dělo v Toskánsku tak průšvihového. Můžete mně to vysvětlit. Zatím vím, že tam několik politiků vyfotografovali. To nemuseli jezdit tak daleko (ti fotografové). Ti lidé se scházejí i v Česku - bylo možné fotit i zde.

0 0
možnosti
C

crutov

24. 8. 2009 13:16
Bla bla a dalsi canci...

Vytloukani hrebiku Rebickem a jemu podobnym neni reseni. Je cas zmenit politicke divadlo, stare, zprofanovane herce (ODS, CSSD, KSCM) poslat do propadliste dejin.

-

a btw pani Lucie - jak Vas bavi bodypainting (zejmena cervenou na oblicej, ten Mirkuv se povedl)?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 8. 2009 18:03
Hmmmmm

A jak to uděláme???

0 0
možnosti
LV

Větva

24. 8. 2009 13:16
Pani Lucie, ty naše blogy su k smichu.

O kolik snižila statni dluh za posledni 3 roky vladnuti slavna modrostrana? Cosik nam tu nehraje, ni? Chudaci děcka...

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

24. 8. 2009 13:24
Re: Pani Lucie, ty naše blogy su k smichu.

To co snížili utratili v Itálii.;-D Navýšili dluh financováním Výboru pro harmonizaci rodiny.? O kolik desítek miliard?;-)[>-]

0 0
možnosti
LR

Dexfree

24. 8. 2009 12:54
Ach ach jak ubohý to článek

Hmmmm je to opravdu těžká volba jestli arogantního a hulvátského pana Topolánka, namyšleného a nicnevědícího pana Paroubka,  greenpeace neruby - zelený nebo ty ostatní. Opravdu těžké zvolit mezi touto elitou, asi by bylo nejlepší je všechny vyházet :-)) Proto budu asi volit špatně nebo vůbec.... uf ještě že mám psa a né děti :-)

No, asi by bylo lepší, kdyby paní místo psaní nesmyslů a ovlivňovacích článků pro slabé začala něco dělat. Jak ona, tak ostatní ve straně, co tak urputně podporuje a která je tak urpuetně na nic díky lidem, kteří tam jsou.

0 0
možnosti
C

ctenar1970

24. 8. 2009 12:48
Brante sve penize v statnim rozpoctu

Aby zlodeje a mafiani  nekradli vic,tim delate nejlip pro sve deti !

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik