Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Martina01

8. 6. 2009 13:46
Starosti Borůvkové na mou hlavu

Paní Talmanová, kašlete na ní, rozumný člověk si obrázek udělá sám, nevím, proč by Topolánek ve svém volnu nemohl pobíhat kolem bazénu nahý, podle některých zde by měl mít na sobě asi neopren ala kvádro, Rath včera hřímal ve sněmovně, ale ten zrovna byl ten pravý. Bůhví, jestli z Borůvkové nemluví bledá závist.....aneb, pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má.......(vypůjčeno ;-))

0 0
možnosti
OK

volňásek

8. 6. 2009 14:06
Re: Starosti Borůvkové na mou hlavu

R^Naprostý souhlas, ztotožňuji se s tímto názorem. Přiznám se, že jsem ještě žádnou ze zmiňovaných fotek neviděl a asi ani neuvidím, protože je nebudu vyhledávat. Nezajímá mě co dělá politik v soukromí, pakliže to nepoškozuje mě jako občana ČR. Z této aféry jsem usoudil, že mne nijak nepoškozuje. Je to prostě Mirkova věc, co dělá ve svém volnu. Ať třeba běhá nahý po zahradě na chatě, mě to nepohoršuje...

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

8. 6. 2009 13:32
Je to husa

a patří do stejného pytle jako paparazzi a bulvární média. Může být kdovíjak studovaná, ale stejně to šmíráctví a buranství nějak vyleze na povrch...Vrána k vráně;-) Pusťte to z hlavy.

0 0
možnosti
A

almucha

8. 6. 2009 16:53
Re: Je to husa

Která? O které z nich vlastně mluvíš? Už se vykašli na ten tuzemák.

0 0
možnosti
IH

misaviki

8. 6. 2009 13:21
Paní Talmanová, nerozčilujte se

Paní Talmanová, vůbec se nerozčilujte, nestojí vám to za to.  Madam chtěla omluvit svržení vlády uprostřed předsednictví a poukázat na to, že bylo třeba sejmout premiéra nemravu. Jestli mám volit co je horší ostuda, zda pád vlády nebo nahatá fotka premiéra, tak určitě to první. To druhé je mi jedno, protože bulvár jsou hovada a prasata nejvyššího kalibru a slušný člověk se jimi vůbec nezabývá.  Borůvková místo odsouzení bulvárních praktik odsoudila vašeho partnera.Co jiného čekat od ženy, kterou si Paroubek musí teprve "vychovat", a která v rozhovoru řekne, že "její rodina byla levicově orientovaná od jakživa, protože už děda byl partizán (zkráceně řečeno)". Je úplně blbá. Když se Paroubek "nechal" vyfotit v bombarďákách a vyvaleným pupkem na své zahradě, nikdo z opozice to nehodnotil tak, že udělal ostudu. ČSSD by se měla chovat stejně. Dnes je to  fiktivní nahatý Topolánek, zítra to může být Ráth, to by si měl každý uvědomit. Neuvažovali jste podepsat co sepsal Vieweg proti bulváru?

0 0
možnosti
H

Holyspo

8. 6. 2009 18:55
Re: Paní Talmanová, nerozčilujte se

Paní Talmanová, nechte to být. Zabědněným hlavám to stejně nevysvětlíte. A co je špatného na tom  ukázat se v rouše Adamově? To je aspoň pořádná prezentace ČR! Aspoň všichni uvidí jakou tady u nás v ČR mají muži pořádnou výbavu, za kterou se není třeba stydět. A jestli bychom se měli za něco stydět, pak je to ten oranžový mor, který dělá ČR jenom ostudu. To že uprostřed předsednictví svrhnou oranžové mozky vládu, tomu se říká ostuda. Absolutním způsobem degradovali Českou republiku a její pozici v EU. Co se týče paní Borůvkové, tu bych nebrala vůbec na vědomí. Víte, ona se vždycky nějaká slepice ozve, stačí jen nasypat trochu zrní.

PS: Kdyby měli zástupci ČSSD co ukazovat, pak by možná podobných fotek jako Vašeho partnera, běhalo po internetu daleko víc.

0 0
možnosti
MH

1255

8. 6. 2009 12:59
Borůvková moralizuje, ale jak by se líbilo jí, kdyby

někdo zveřejnil jeji fotografie ze soukromé dovolené v soukromé vile, ať už by byly pravdivé či montáž? Paní Borůvková osočila Topolánka ze švejkovství a z nevhodného chování. Ale ona nemá právo kritizovat. Topolánek se ničím neprovinil, šlo o soukromí a na vině jsou novináři, kterým se hodilo poškodit nás v době eurovoleb a zbývajícího předsednictví. Máte pravdu, že paní Borůvková je Rath v ženské sukni. Její kritika je hnusná a ukazuje, jakým směrem se povede další vývoj ČSSD před volbami.

0 0
možnosti
M[

madqwert [EU]

8. 6. 2009 13:10
Re: Borůvková moralizuje, ale jak by se líbilo jí, kdyby

az na to, ze to byla statni navsteva a ne soukroma dovolena ;-D

0 0
možnosti
V

vůle

8. 6. 2009 12:56
Zajímá mě něco jiného

Přátelé ODS, mezi nimi Topolánek, Talmanová, Řebíček, Dalík a další, si vyjeli na dovolenou do Itálie, konkrétně do vily a přilehlých nemovitostí Berlusconiho. Předpokládám, že tam byli na pozvání onoho činitele a že pobyt, nikoliv levný, měli italskou stranou placený. Pak se ale jednalo o přijetí daru, který podléhá u poslanců povinnosti vykázání a navíc a to především zdanění. Zajímalo by mě, zda jmenovaní vykázali přijetí daru v roce 2008 a zda ten dar zdanili. Jinak jde o daňový únik.

0 0
možnosti
MH

1255

8. 6. 2009 13:00
Re: Zajímá mě něco jiného

Vaše připomínka nemá nic společného s danou tématikou. Otázka daní se tu neřeší.

0 0
možnosti
D

da.rock

8. 6. 2009 12:41
???

Paroubek nechal MASAKROVAT na Czechteku????

A vy někomu vyčítáte bulvární styl, paní Talmanová????;-D

:-/:-/

0 0
možnosti
AK

Alka.24

8. 6. 2009 12:54
Re: ???

Jenom pro pořádek. Byl tam můj synovec se svojí nastávající / teď už mají rodinu /.

Nefetují, nepijí, jenom se jim ta hudba líbí. A měli docela strach. Vy jste tam asi nebyl, oni ano. Zážitky dobré nemají.:-( 

0 0
možnosti
V

Vitana

8. 6. 2009 12:23
Milá

paní Talmanová .

Vy by jste si především měla uvědomit svůj status , jste milenka , ženatého politika a jako taková byste v zemi kde bych já chtěla žít , měla být v ústraní a hlavně potichu , jako politička se prosím snažte vyjadřovat k politice, Vaše obhajoba milence je lidsky pochopitelná, ale do slušné společnosti nepatří. Vy oba jste  placeni z mých daní a ikdyby to byl jen desetník tak za to mi odvádíte práci. Já jsem vás nenajala/ nevolila/ proto aby jste se producírovali nazí na služební cestě. Vy mě a celé Česko máte reprezentovat. Máte tak vysoký plat proto že se od vás očekává práce 24hodin . Pokud jste to oba nepochopili nemate co v politice dělat. Do Vašeho soukromí mi opravdu nic není, ale Vás si jaksi platíme i za to že žádné soukromí defacto nemáte .

Je škoda že Vás nenapadlo se ve své roli inspirovat napřiklad její výsostí Camilou . Status měla léta stejný jako vy , ale uměla ho nosit a dočkala se jak postavení manželky tak i určité ucty svych podaných

0 0
možnosti
MH

1255

8. 6. 2009 13:03
Re: Milá

Pokud vím, nešlo o služební cestu a ikdyby, tak i ta má svou pracovní dobu i dobu volna. To, že paní Talmanová není manželkou pana Topolánka je především vinou paní Topolánkové, která chtěla využít výhod manželky premiéra. Takže nekritizujte. Máte tak čisté svědomí, že můžete kritizovat nebo jste stará baba, která už nemá na starosti nic jiného?

0 0
možnosti
K

kuckyas

8. 6. 2009 12:16
Tohle nesmažou

!! PANE TOPOLÁNEK A PANÍ TALMANOVÁ JSTE FAKT TY NEJÚŽAVSNĚJŠÍ LIDI NA PLANETĚVVV;-D;-D;-D

0 0
možnosti
K

kuckyas

8. 6. 2009 11:29
S úcty k miss Talman

dal zdejší cenzor odstranit všechny příspěvky, které by se jí mohly nemile dotknout. Nemá cenu sem psát, nebo můžeš, ale jen, že je to skvělá žena i její amant taky. Fakt bezva lidi;-D

0 0
možnosti
KA

krabi

8. 6. 2009 11:04
šmíráci

máte pravdu paní Talmanová. Být socialistou je projevem špatného charakteru samo o sobě, jsou to lidé, kteří chtějí mocensky ovládat a vyžírat ostatní. Patří k tomu i to odposlouchávání, šmírování....a když ještě paní Borůvková patří do té vybrané "lepší" společnosti z Monarchu kolem Jyrky, Ratha, Kočky, kakaoBoba je jasné o jakou úrověň jde

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

8. 6. 2009 12:32
Re: šmíráci

měl by sis uvědomit,že nás až nemravně vyžírají právě tito paraziti kterých se zastáváš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik