Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

8. 6. 2009 17:09
inu

Poněkud celá záležitost evokuje slepičí zápas. A já si nemyslím, že to máte zapotřebí jak vy tak paní či slečna Borůvková. osobně sdílím názor, že je-li někdo politik, měl by se chovat alespoň v době výkonu své funkce slušně a uvědomit si, že nemá soukromí. Nemá na něj právo, darebáctví se totiž neprovádějí na veřejnosti, ale právě v soukromí, proto je na takové osoby i novinářsky zacíleno. Já si nemyslím, že by byl problém, kdyby topolánka někdo vyfotil, jak se nahý opaluje se svou rodinou na své nemovitosti nebo v nemovitosti zapůjčené či pronajaté (to by se nejspíš národ na takového fotografa naštval). Ale problém je v kontextu celé situace, kde byl, u koho byl, za jakých okolností, čím tam letěl a za čí peníze. Chápu, že nelze očekávat cit pro úroveň od někoho, kdo rozbije rodinu, navíc rodinu, která byla předmětem reklamy na hodnoty politika ve volbách, a je natolik otrlý, že vystupuje jako partner svobodného muže.

0 0
možnosti
AH

nyny.

8. 6. 2009 17:14
pokrač.

Chápu, že v lidském životě se přihodí ledacos, ale člověk s úrovní, na kterou klamně vypadáte, by alespoň do doby rozvodu mlčel a maximálně se příjemně usmíval. Takhle halt musíte strpět každou borůvkovou i poslední drbnu zpavlače. V lecčems totiž bude mít vždy pravdu.

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

8. 6. 2009 16:39
Vážené dámy

nechtěly byste si navzájem rozbít hubu mezi čtyřma očima a přestat opruzovat na webu? Kdo má ty slinty číst? Po dvou odstavcích se mi udělalo nevolno.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 6. 2009 16:40
Re: Vážené dámy

:-)

0 0
možnosti
AU

onegin

8. 6. 2009 16:38
boruvkova

vazena pani Lucie, jsem rad, ze jste  takto reagovala na dalsi vyplod ktery vyplodil oranzovy mozek. ono je to ale stale dokola, kdyz se podivate na vedeni  a jeho okoli, jakoby se i z oka vypadli;-D.  a jejich pritelkyne boruvkova o ktere nikdynikdo nic neslysel a dosud ji nikdo neznal jen potvrdila, ze v socialni demokracii vrana k vrane seda,rovny rovneho si hleda;-D. mozna by  stalo za to , aby p. Berlusconni DRatha zaloval, v nedeli jeho vilu nazval verejne pred nekolika miliony vykricenym domem a to by si nemel nechat libit

0 0
možnosti
N

nermy

8. 6. 2009 21:46
boruvkova

Zatímco Myrek jezdí podle předpisů za svoje peníze, létá za svoje peníze, neokrádá stát, chová se slušně i k novinářům, není arogantní.....atd......atd.....atd

0 0
možnosti
LN

Lenka N

8. 6. 2009 16:19
podpora

Paní Talmanová je inteligentní a noblesní žena s příjemným vystupováním a jsem  potešena, že se na naší politické scéně takové ještě najdou. Velmi jí fandím a doufám, že si z primitivních výjevů socialistické obhroublé a evidentně zakomplexované dámy nenechá zkazit den :-) Článek je důvtipný, a to se mi moc líbí.

  

0 0
možnosti
HG

her0des

8. 6. 2009 16:21
Re: podpora

a lucka uz si vyjadruje podporu sama sobe falesnymi nicky ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 6. 2009 16:08
Ještě cenzorovi

Myslím si,že když tu diskusi "udržíte" v počtu 115-120 příspěvků za celej den,tak vám Lucie třeba koupí nanuka.Ale pamatujte - ty příspěvky MUSÍ bejt jenom pochvalný,tak ať to nespleteš (promiň,ale už se známe tak dobře,že jsem ti začal tykat)

0 0
možnosti
JP

gurt

8. 6. 2009 15:55
parada

R^R^R^

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 6. 2009 15:48
Pro cenzora

Vážený pane,jednou se lidi naštvou a přestanou sem kvůli vám chodit a vás zaměstnavatel vyhodí... To bych vám opravdu přál,protože některé věci,co zde předvádíte, zavání už  s Hoffmanovou cenzurou z dob normalizace.

0 0
možnosti
EJ

Eve3

8. 6. 2009 15:45
Skvely clanek...

R^ R^

0 0
možnosti
RP
PP

parat

8. 6. 2009 15:38
Vážená pani Talmanová

Že jsem přestal volit ODS kvůli Lisabonské smlouvě a evropským podvodům, neznamená, že nemohu psát proti špíně. Znáte poslední dobou někoho z ČSSD, kdo si nevypomáhá podrazy? Na druhou stranu je vidět, že běžný život vám uniká. Jděte se podívat před školy střední a vysoké, či tam, kam tato společnost chodí. Slovník budoucích "žen" je na úrovni dřívějších dlaždičů, slovník, který bych ani v internetové anonymitě nevyslovil. Pouliční studující "holky" už dávno svým žargonem a prodejností kluky předeběhly. Tak co chcete od Borůvkové, která chce udělat kariéru v ČSSD nezi Rathy a Paroubky?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik