Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Karel Polivka

8. 6. 2009 21:32
Slečno Talmanová,

já Vás obdivuji! Co všechno jste již dokázala, toho dobra, které jste stvořila! Jste svatá! (IMHO..)

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 22:06
Re: Slečno Talmanová,

slečno Talmanová,

 jste svata žena,Váš milenec take a Marek Dalík, je svaty muž též:-):-)

0 0
možnosti
E

ecoca

8. 6. 2009 21:14
Pro cenzora

Ačkoliv můj příspěvek byl smazán, trvám na tom, že ve svém mediálním vystupování slečna Talmanová svou inteligenci rozhodně neukazuje a už vůbec ne řešením této nepodstatné kauzy. Jako místopředsedkyně sněmovny by měla mít na starosti důležitější věci než snahu o očištění svého milence, když vlastně vůbec není podstatné jestli to je či není on, za pár dní na to všichni stejně zapomenou.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 6. 2009 20:34
Holky, poperte se..

jedna ve službách "chlapa s gulama" a druhá ve službách "záprtkového terče".;-D Jen do toho!;-D

0 0
možnosti
IK

myš

8. 6. 2009 20:09
Pro paní Talmanovou

Vážená paní, nebýt Vaší reakce, která se hned objevila na informačních servrech, asi bych se o článku paní Borůvkové nedozvěděla. Takhle jsem si ho přečetla a myslím si, že Vaše reakce je přehnaná. Celá současná hysterie kolem fotografií vůbec nemusela být, kdyby si pan Topolánek odjel na dovolenou, kterou by si zaplatil jako většina slušných občanů této země. Pokud si však chce užívat společnosti rádobymocných této doby, musí počítat s následky. 

0 0
možnosti
J

JuraK

8. 6. 2009 21:43
Re: Pro paní Talmanovou

R^R^R^

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 20:05
konecne se k tomu Myrek postavil jako chlap

Byl to velký omyl, řekl Topolánek o dovolené u BerlusconihoPředseda ODS Mirek Topolánek považuje svou loňskou dovolenou ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho na Sardinii za chybu, kterou nechce opakovat. Prohlásil to na pondělní tiskové konferenci občanských demokratů.R^R^

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 19:37
ja byt na miste pani Talmanove ,tak jsem ticho jako myška

jeden se chova jako STB,druhy Rebicek dohazuje statni ksefty sve firme jako ministr ,aby pak za 150 milionu nakupoval nemovitosti a Topolanek?Damo,to neni pravicovy politik,napada fyzicky novinare ,je sprosty, kope do aut a hlavne ma neurovnane rodinne pomery,proto zije s vami , za penize danovych poplatniku,misto,aby se normalne rozvedl,k rozvodu nepotrebuje souhlas manzelky,a tak si z nas Vas Topolanek dela porad legraci,Mimochodem osobne mne nejake foto s toporenym penisem nezajima,spise za jake penize a proč ,tam trio jelo a jestli to byl dar ,zda ho panove zdanily.;-D;-D

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 19:43
Re: ja byt na miste pani Talmanove ,tak jsem ticho jako myška

myslim trio Topolanek,Dalík,Rebicek klasa k pohledani;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

Satyriana

8. 6. 2009 19:37
Paní Lucie,

nevím, jak Vy, ale opatrnost mne naučila vyjadřovat se k trapasům v médiích až po pár dnech. Vyjela jste po té druhé ženě dost ostře, ale asi byste měla být opatrnější, nemáte ničím krytá záda - což ostatně dokazuje spousta reakcí, připomínajících Vaše soukromí.

Možná byste mohla zapůsobit jako dáma, ale takhle se to nepovedlo :-(

0 0
možnosti
MM(

Marty McFly (matula.blog.idnes)

8. 6. 2009 18:52
názor

Pár dobrých postřehů. Inteligentně napsaný článek, dobré. Rathovské buranství, to sedí tedy.

0 0
možnosti
J

janpytlak

8. 6. 2009 18:49
Potrefená husa nejvíc kejhá

0 0
možnosti
G

géňa

8. 6. 2009 18:38
Pro paní Talmanovou

  Vážená paní Talmanová,

  zachovejte klid,protože na rozdíl od pí. Borůvkové jste inteligentní a navíc velice půvabná dáma. Co se týče fotek . ať je na nich kdokoliv,je to v soukromí a do toho nikomu nic není!! Že byl p, Topolánek v té době premiér neznamená,že na dovolené u bazénu bude chodit v kravatě.  To jako odpověď na argument pí.Borůvkové,že p.Topolánek jako premiér se má jako premier chovat. Ano, na veřejnosti,ale ne v soukromí,to je jeho věc.Kdyby se choval tak neustále,nebylo by dnes Vašeho synka.

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 19:51
Re: Pro paní Talmanovou

jasne fyzicka nadavat,kopat do aut a fackovat novináře a pak bejt na letisti pri vitani USA presidenta jako kul v plote.

V konservativni Anglii by byl Topolanek davno nucen odejit treba jen proto,ze pouzil vladni letadlo na lyzovacku v Rakousku,jen u nas na Balkane je vsechno jedno.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik