Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

slv

9. 6. 2009 1:06
To bylo asi od Paroubka

V jeho případě asi došlo k nějakému mentálnímu šoku. Vidět Myrka a ještě jak mu stojí, přičemž na svůj věk má ještě slušnou figuru. A to nepočítám, že když někde stojí vedle někoho jiného, tak nepořebuje bednu.

Naproti tomu Jyrkovi se to stát nemůže. Nevím jak s tím stáním a dokonce mě to ani nezajímá. V jeho případě by to bylo tak jak kdysi Uzel komentoval akty Růžičkové - v jejím případě nebylo třeba používat plavky - stejně není nic vidět. Nejsem si ale jist zda velký pupek převislý přes ohanbí je něco, čím by se zrovna měl nějaký chlap chlubit. I ten se sexymozkem. Ten především.

Jinak Borůvková je blondýna a dokazuje to každým svým mediálním výstupem. Ne, že by musely být všechny blondýny blondýnami, nicméně pokud nějaké zažité pravidlo existuje, tak ona není tou, která by je bořila. Asi jí Jyrka bude muset pořídit nějakou tu mluvčí. Jako Petře.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

9. 6. 2009 1:05
vase reakce je netaktni a take nezenska...

je mi vas lito.... ono to porekadlo mlceti zlato prece jenom neco do sebe ma.... vase postaveni neni moc libive k tomu, aby jste verejne dementovala jeden politicky taktni weblog..... hlavne ne tak jak jste jej dementovala vy..... plno lidi vam stejne neveri..... hlavne ne tedy lide ze slusnych vericich rodin..... uz tak jste u techto slusnych vericich rodin videna skrz prsty..... kdo by si totiz poridil dite s zenatym vysoce politicky postavenym muzem v CR?..... to opravdu muze udelat jen ididot :-/ a ne slusne vychovana verici zena Rv 

0 0
možnosti
T

tma

9. 6. 2009 0:41
omouvám se

.. že zasahuji do této diskuze...ale partnerka expremiera by neměla mít v upoutávce na svůj blog a pod svým jménem hrubou chybu... a taky si myslím, že  žena, která žije s tak výjimečným člověkem by měla k útokům "nepřítele" přistupovat s jistou nonšalancí a grácií... nebo s mírnou nadsázkou a humorem...to ocení nejen voliči ODS ;-)

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 23:03
Lucko,mel jsem vas za tu inteligentnejsi,vzdyt tam jsou vsic

hni z ODS ,ale mylil jsem se,vaš članek je stejny bulvar,mimochodem znate mensiho hulvata ,nez Myrka?

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

8. 6. 2009 23:04
Re: Lucko,mel jsem vas za tu inteligentnejsi,vzdyt tam jsou vsic

nemáš už po večerce?

0 0
možnosti
JL

J@kub17

8. 6. 2009 22:57
...

jsem znechucen jak článkëm paní Borůvkové.. tak touto odpovědí.. to jen dokazuje ubohou kulturu představitelek dvou nejsilněších parlamentních stran...

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 22:57
Re: ...

R^souhlasR^

0 0
možnosti
CJN

cizinec je našinec

8. 6. 2009 22:43
slečno Talmanová

co vás přivedlo k poznání,že tím čím se budete živit ,bude politika?

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

8. 6. 2009 22:49
Re: slečno Talmanová

skončila, rudochu

0 0
možnosti
P

Pol1tolog

8. 6. 2009 22:40
A Topolánkovo buranství Vám nevadí?

Paní Talmanová, když píšete o Rathovském buranství, tak buranství Vašeho manžela (měl by jím být ve Vašich vysokých funkcích, i to je ostuda!) Pana Topolánka Vám nevadí? Dr.Rath alespoň nemlátí nevinné lidi a nenadává jim sprostě do band šmejdů, jako např. Pan Topolánek na poslední na tiskovce fotografům).

P.S.: Máte pod fotografií hrubou chybu, opravte si ji prosím. Neřeknu překlep v delším textu, ale toto je do očí bijící... 

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 22:58
Re: A Topolánkovo buranství Vám nevadí?

R^

0 0
možnosti
P

Pol1tolog

8. 6. 2009 22:36
Borůvková na HRAD!

Pan Topolánek ZOSTUDIL celou ČR! Jak si může dovolit svlékat se na zahradě při zahraniční návštěvě a ještě k tomu u "oblíbeného" Pana Berlusconiho? To dá rozum že tam bude hafo paparazzi s prstem na spoušti. Takže jde minimálně o hloupost a nebo ignorantství (tipuji oboje). Proč se nepřevlékal v místnosti tomu určené, ale na ZAHRADĚ? Prostě TRAPAS! A není to poprvé, výroky o americké "cestě do pekel", "noci dlouhých nožů", podpory fašistických vaječných agresorů (:-))) a dalších aktivit zostudil ČR že to více snad už nejde... Paní Borůvková má pravdu a měla by uvažovat rovnou o předsednickém křesle ČSSD a nebo rovnou o HRADU! Ano, se svojí vysokou inteligencí a příjemným vzezřením by mohla výborně reprezentovat ČR a navrátit jí důstojnost!

0 0
možnosti
RG

darmo

8. 6. 2009 22:41
Re: Borůvková na HRAD!

Předpokládám, že to myslíš ironicky, tak ty bláboly nebudu komentovat... Kdo ví, ten ví.

0 0
možnosti
RG

darmo

8. 6. 2009 22:30
soukromí

Proboha, kde by celá naše společnost byla, kdyby lidé přestali číst všechny ty Blesky, Aha a podobný škvár? Co je mi do toho, s kým má dítě Gott, jestli Bartošová bere drogy, nebo jestli se Topolánek koupe v Itálii v bazénu na Adama? Ostuda je to leda pro primitivy, kteří to sledují. Pokud nekrade, neprosazuje nesmyslné zákony apod., je mi jedno, co dělá.

Probuďte se lidi...

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

8. 6. 2009 22:31
Re: soukromí

když ono se to někomu hodí

0 0
možnosti
DH

da007

8. 6. 2009 22:04
Lucinko!!!!

Pane Boze,opravte si text pod svoji fotografii!!!! Nemam co vic dodat,jste ostuda!!!Pokud na to neprijdete sama,urcite pomuzou nekteri poradci,nebo Pravidla Ceskeho Pravopisu!!!

0 0
možnosti
V-

volvo -saab

8. 6. 2009 22:07
Re: Lucinko!!!!

to ynteligent z PS nepochopí,že tam má hrubku,ze slečno Talmanová

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik