Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MHHH

20. 4. 2010 16:23
Měřil jí někdo IQ?

Buď ráda Lucie, že vám pomáhají, protože jinak by se díky výrokům tvého "manžela hulváta" do sněmovny ODS ani snad nedostala.

0 0
možnosti

buřinka

22. 3. 2010 9:13
Díky za Topolánka

a jeho výroky. Zkuste prostořekému manželovi vysvětlit co znamená: "Mluviti stříbro, mlčeti zlato".

0 0
možnosti

blogatorkaa

19. 3. 2010 12:47
tohle jste vymysleli s Dalíkem na jachtě v Toskánsku?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

vůle

18. 3. 2010 10:33
tak to jsou teda moudra

Tak to jsou teda moudra od té šlechtičny Talmanové. Viděl jsem ji v TV kolem té záležitosti s charitou, dále její rozhovor na Public TV a přečetl si její dnešní blog. No nevím, ale symbolem arogance a nadutosti je pro mne ona. Navíc inízké morálky. Docela pohledná žena, dokud nepromluví a něco nenapíše. A s tím Pecinou? Je úplně vedle.

0 0
možnosti

Arth-

17. 3. 2010 20:46
A nejvíce obdivuji tu ochotu

nechat pod svými články psát ty hloupé urážky...

Mimochodem - stále jště mám uložený ten obrázek s grafickým znázoreněním vývoje deficitu rozpočtu ČR za posledních 20 let! pěkně barevně rozlišenej... aby bylo jasné, která část grafu vyjadřuje éru hospodaření které strany...  ;-)

Myslím, že by měl viset naproti každého plakátu s tváří maturanta, vzdáleně připomínajícího Paroubka... a slubujícího na počkání cokoliv - včetně snížení zadlužení na polovinu! ;-)

0 0
možnosti

cotler

16. 3. 2010 15:41
...a co minulost ?

Tak nevím, čtu si diskuzi pod článkem paní Talmanové a nestačím se divit. Že by náš národ měl tak krátkou paměť ? Vystoupení pana Peciny na v TV PRIMA bylo přece jak z minulých časů.! Pana Pecinu nezajímal obsah otázky pana Langra, jeho zajímalo kdo pana Langra informoval ! A to již ani nehovořím o vystoupení pana Paroubka na konferenci ČSSD. Z jeho projevu dýchala 70 léta.   Co se týká výpadů proti paní Talmanové - proč? Závist, že je krásná žena ? Závist, že něco umí? Závist, že jako žena se nepotřebuje prosadit "kvotami", ale umí pracovat ? Závist, že se umí "obrnit" před pomluvami? Neříkám, že je v ODS vše v pořádku, ale vážím si lidí, kteří zůstávají  a nemigrují po politické scéně. Paní Talmanová je jedna z nich a myslím si, že sovnání s paní Zubovou je velmi úsměvné a nevyznívá  ve prospěch paní Zubové.  Nic proti názorům, ale vše proti urážkám. !

0 0
možnosti

hasmen 01

16. 3. 2010 15:48
Re: ...a co minulost ?

Za slečnou Talmanovou je hlavně vidět její práce v parlamentu... PS.Krásná žena?

0 0
možnosti

Pravdavítězí

16. 3. 2010 13:41
Je to vše v podstatě legrace,někdo se směje a jiný šklebí!

Ve škole paní učitelka zadá dětem za domácí úkol,aby složili jednoduchou říkánku. Druhý den se dětí ptá,jak se jim úkol podařil.Přihlásí se Mařenka,ukloní se a spustí: "Máme doma samičku,tamá sedm králíčků.Jedno je však jisté dnes-všichni volí ÓDéeS!".Výborně Mařenko,chválí paní učitelka.Za několik dnů se v rámci předvolebních toulek zastaví ve škole i pan Topolánek s doprovodem.Paní učitelka chtíc se zavděčit,vybídne Mařenku k recitaci.Ta vstane,ukloní se a spustí: "Máme doma samičku,ta má sedm králíčků.Jedno je však jisté dnes-dva z nich volí ÓDées!".Paní učitelka se z toho trochu opotí a nabádá Mařenku k opravě.Ta však odpoví: "Kdepak,paní učitelko,je to dobře-těch pět už totiž vidí!".

Pro LN dne 15.4.2006 pan Topolánek prohlásil: "Pokud budeme lidem před volbami otevřeně říkat co máme v plánu,nikdy ve volbách nevyhrajeme.".

Ponaučení-prohlédli i lidé-občané,voliči!

0 0
možnosti

Martin Jirousek

16. 3. 2010 15:21
Re: Je to vše v podstatě legrace,někdo se směje a jiný šklebí!

;-DR^

0 0
možnosti

BoboHml

16. 3. 2010 13:39
-

8-oRv

0 0
možnosti

Pravdavítězí

16. 3. 2010 13:17
Paní Talmanová je už paní Topolánková-

alespoň dle stejného myšlení.Je také přesvědčena, že slovo Volič je odvozeno od slova Vůl.V Praze už je dostatečně "profláknutá" a tak se "rozhodla" nikam nekandidovat.Pak to rozhodnutí "změkčila" a rozhodla se pro změnu pro senátorství.Aby její ambice mohla být naplněna, byl jí z cesty "odejit" ekologický odborník a proti ní vážená osobnost-Bedřich Moldan.Myslela si,že půjde cestou "malého odporu".To si může jenom myslet.Fiasko jakého se jí zde dostane si snad ani nezaslouží.Rozhodovat se zde bude mezi starostou Čáslavi(ČSSD) a Olgou Zubovou.Porážka od ní, bude pro paní Talmanovou naprostou potupou!!

0 0
možnosti

p.rybarova

16. 3. 2010 11:56
Tomu se nechce věřit, to se musí číst.

Většinu času pracuji mimo Českou republiku a české realie sledují dosti nepravidelně. Dnes se mi opět podařilo něco si o České republice přečíst a vidím, že jsem měla nebývalé štěstí.

Palacký říkával, že " Pokud by nebylo Rakouska, museli bychom si ho vytvořit".

Po tom, co jsem si přečetla Váš článek, tak mě napadlo , že " Pokud by ODS ještě neměla Talmanovou, musela by si ji koupit" .

Nevím, na co Palacký potřeboval Rakousko, ale vím, na co potřebuje a co získá ODS s paní Talmanovou. Pokud ODS měla ještě teoretickou naději v letošních volbách získat slušný výsledek, s  paní Talmanovou tuto naději definitivně ztrácí.  Někdy si říkám, že některé dámy, pokud se podaří, bývají opravdu vyjímečně nezpůsobilé a přestože jako žena bych to psát neměla, uvažuji, jestli vtipy o blondýnách nemají cosi do sebe.

V kuchyni schopnosti předváděné v tomto článku snad tolik nevadí, v ústavní funkci je to ale na pováženou.

0 0
možnosti

EmiTu

16. 3. 2010 12:07
Re: Tomu se nechce věřit, to se musí číst.

 V cizině asi politici dávají na blog literární skvosty :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7657x

Seznam rubrik